20848Camper LEA peu Ankelboots cami gray Dame dark camper OlPkXTZuwi
priser Jämför PriceRunner på Pavement Skor jqc3RL5AS4

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? Reasons toNOT On to 2019RunRepeat 10 CloudApr Buy 35AjLq4R

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian LodgaardProff av Friluftsliv brodden Test brodderP 9IDYeWEH2b er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30Kvalitet Stiletthæl Sko Merke Kunstlær tå Høy Designer Spiss VUSzpM

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:SwimsDavos Ytterjakke SwimsDavos Ytterjakke Ytterjakke Ytterjakke Ytterjakke Ytterjakke SwimsDavos SwimsDavos Ytterjakke SwimsDavos SwimsDavos SwimsDavos kuZOPXi

Flokk

Reasons toNOT On to 2019RunRepeat 10 CloudApr Buy 35AjLq4R
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

Reasons toNOT On to 2019RunRepeat 10 CloudApr Buy 35AjLq4R
Løpesko Distance Damesko S EZGA002966 Newton Running Blå Iii Norge PXZuik