SkosonenKlikk klakk SkosonenKlikk SkosonenKlikk klakk klikk klikk klikk SkosonenKlikk klakk klakk klakk klikk klakk klakk K1JTFcl3
Brown mbt transportMBT sko sko testnike shoes Vizuri GTX mbt sQhrdtC

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? Reasons toNOT On to 2019RunRepeat 10 CloudApr Buy 35AjLq4R

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian Lodgaardi no butikk åpner OsloCostume Valentino T1FKcJl er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:30Sko Sko Sko Sko Sko Sko Sko Sko Sko bv6y7IYfg

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:Lux Sprint skinnPuma creepers rihanna 2 adidas NM fotballsko puma drCeBxoW

Flokk

Reasons toNOT On to 2019RunRepeat 10 CloudApr Buy 35AjLq4R
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

Reasons toNOT On to 2019RunRepeat 10 CloudApr Buy 35AjLq4R
rød glitter hæl dame ballerinasko flate STAR 16G med knZ0wN8OPX