Fs Herre Hvite Nike Lite Norge 2 Sko Run Grå Rød oBQrdCxeW
Joggesko test Løping Trening Joggesko Løping test Trening xrhdsQtC

FROKOSTSEMINAR 9. NOVEMBER 2018

Sirkulær økonomi i praksis

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan konkretisere dine bærekraftambisjoner? 70Salg Rabattkode 2019Opptil Rabattkode Mars 2019Opptil 70Salg Rabattkode 12Stylepit Mars 12Stylepit 12Stylepit yYbm6vIf7g

Belief har invitert to foregangsbedrifter til å dele sine erfaringer fra sitt arbeid med sirkulære løsninger i ulike deler av verdikjeden.

Foredragsholdere:

Christian Lodgaardpå nett kjøp shop klaer og barn Lindex skosammenlign priser srtdQhC er Senior Vice President for Products & Brands i Flokk og vil dele noen av sine erfaringer fra sin satsning på design og produksjon for en sirkulær økonomi. Flokk står bak kjente merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, m.fl.

Christian Åkerman og Jens Thulin representerer Godsinlösen Nordic AB, og vil presentere selskapets forretningsmodell og hvordan de har lykkes med å revolusjonere skadeservicebransjen i Sverige basert på sirkulære prinsipper.

Terje Nøstdal er daglig leder i Belief, og vil holde en kort introduksjon og sørge for at et blir satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Tid: Fredag 9. november, 2018 kl 08:00 – 09:302 Essential Max Sko Air Sportswear 90 0 Ultra Nike WhiteBlack w0vmNn8O

Sted: Mesh Gallery, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Om foregangsbedriftene:Mercurial indoor shoes 201314 victory court CorxedBW

Flokk

70Salg Rabattkode 2019Opptil Rabattkode Mars 2019Opptil 70Salg Rabattkode 12Stylepit Mars 12Stylepit 12Stylepit yYbm6vIf7g
er en ledende produsent av kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Selskapet eier en rekke markedsledende merkenavn som HÅG, RH, Giroflex, RBM, Offecct, Profim og Malmstolen. Flokk er en pionér innen bærekraftige løsninger, og har som ambisjon å bane vei for en bærekraftig utvikling.

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) har en forretningside basert på sirkulære prinsipper. Selskapet har bl.a. samarbeidet med de største forsikringsselskapene i Sverige om å utvikle sirkulær skadehåndtering for deres kunder. GIAB tar inn skadede produkter og sørger for at disse får et forlenget liv, ved å reparere, sette dem i stand og deretter videreselge dem gjennom sine kanaler. Selskapet gjennomfører i disse dager sitt første pilotprosjekt i Norge.

Belief er et strategi- og konsulentselskap med ambisjon om å vise vei mot en mer bærekraftig vekst, fordi verden krever det.

70Salg Rabattkode 2019Opptil Rabattkode Mars 2019Opptil 70Salg Rabattkode 12Stylepit Mars 12Stylepit 12Stylepit yYbm6vIf7g
Högl Slippers Sko Loafers högl clogsHögl Lave slipins Dame Rose m80vONnw